Dubbeltrubbel

2 fina pojkar vet hur man gör ett fint foto.


Busunge

Bus och skratt så det bubblar ur öronen. Precis som det ska vara.

Klicka på bilderna för rätt storlek.

 

 


Huvudet på skaft

Med hjälp av min underbara fotoassistent som ställer upp i alla lägen, fick jag igår fram den här porträttbilden.


Wroar

En trött eller en ilsken katt?

 

Sötgöte Kazpar

 

Nyfiken Oliver


Malmö Horse Show, 2011

Var på Malmö Horse Show förra helgen. Det resulterade i ett par, många bilder. Här är mina två favoriter ifrån fälttävlan. Klicka på bilderna så får ni upp dom i stor storlek.



Modeller Sökes

Söker i nuläget modeller till min nya portfolie. Behöver folk till diverse porträttbilder. Du kan vara gammal som ung, en person eller flera, inomhus eller ute, tvåbent eller fyrbent. Jag behöver modeller till alla möjliga foton.

Bor du i Ystad-trakten så tveka inte. Självklart är det kostnadsfritt och du får även någon bild som tack för besväret.

Maila mig på  [email protected] eller kommentera detta inlägget.
Glöm då bara inte att skriva upp kontaktuppgifter så jag kan nå dig.



Info Bloggen

Jag har valt att ha den här bloggen som min hemsida och mitt lilla krypin. Här kommer alla nya bilder läggas upp efterhand dom tas. Jag har inga planer på att lägga in några gamla bilder här utan allting som hamnar på bloggen är fräscht material. Därför är lite tomt nu i början men där kommer dyka upp mer och fler bild samt kategorier efterhand.

Ni kan följa bloggen via bloglovin för snabbare koll på om bloggen har blivit uppdaterad. Klicka på länken i menyn till höger.

Glöm inte att jag även finns på facebook där ni kan följa min fotografering lite närmre.
www.facebook.com/MaLoFoto



Kontakt


Mail: [email protected]

Mobil: 0760436579


Finns även på Facebook som
Fotograf Marthina Forsberg
Webbadressen är: www.facebook.com/MaLoFoto
eller
Klicka här för att komma till min fb-sida





Om Mig

Jag heter Marthina Forsberg, är 25 år gammal och bor i Ystad. Har nyligen bytat namn ifrån Martina Löfgren så ni kan fortfarande hitta mitt gamla namn lite varstans. Jag har alltid haft foto som ett stort intresse och älskar att fotografera allt som jag kommer över. Under gymnasiet läste jag foto som inriktning. Där fick jag lära mig allt grundläggande till att bli fotograf.

Sen dess har det blåst många vindar men fotografiet har alltid hållt sig kvar. Under 2010 började jag jobba som skolfotograf och kastade mig även in i bröllopsfotograferingens värld. Nu fotar jag mer än någonsin innan och arbetar nu för tiden för ett företag som heter Pixello, där jag fotograferar bland annat skol- och porträttbilder.

Efter arbetstid fotograferar jag privata uppdrag vid till exempel högtider så som bröllop eller dop. Fotar även porträtt av stora som små, tvåbenta som fyrbenta. Inga jobb är för små eller för stora.

Vid frågor eller prisuppgifter så är ni välkomna att maila eller ringa. Mina kontaktuppgifter finns under Kontakt.

 


RSS 2.0